Charlotte Gottová napodobí otce? Mistr stihl vyslovit názor!

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 10:02 | Aktualizováno: 6. listopadu 2019 22:21

Spoustu lidí zajímá, zdali se Charlotte Gottová vydá ve šlépějích svého otce a bude se také úspěšně věnovat hudbě. Zatímco experti jsou zatím na pochybách, samotný Karel Gott měl po nahrání duetu Srdce nehasnou celkem jasno.

K Charlotte Gottové vzhlíží spousta fanoušků jejího zesnulého otce Karla Gotta (†80). Doufají totiž, že svůj nový hudební idol nebudou muset hledat „mimo rodinu“. Slavíkova dcera má kariéru slibně rozjetou díky duetu s tatínkem Srdce nehasnou.

Názor hudebních expertů je zatím takový, že není možné jednoznačně říct, jak velký talent Charlotte má. Do všeho totiž promluví dospívání i další faktory. Slavné příjmení pro ní může být odrazovým můstkem, ale také přítěží. Karel Gott by však možná nesouhlasil. Když jeho duet s dcerou vyšel, pronesl následující slova.

Mistr tehdy odpovídal na otázku, zdali si myslí, že dcera u zpívání vydrží a proslaví se jako on. „Já jí do toho nemluvím, ale doufám, že hlavně bude dělat to, co jí baví, v čem najde náplň svého života, a to se může úplně změnit,“ řekl Gott počátkem května serveru irozhlas.cz.

„I když talent na zpěv má, což je očividně, ušislyšně naprosto jasné. Opravdu s tím nemá problémy, do studia přijde připravená a naprosto suverénně odzpívá. Je na dobré cestě,“ vzkázal Mistr svým pravověrným fanouškům a dal jim tak naději, že budou mít opět koho poslouchat.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott