Hana Hegerová upřímně o zdraví: Dva týdny po 88. narozeninách prozradila...

Hegerová, Hana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 21:59

Před dvěma týdny oslavila Hana Hegerová už 88. narozeniny, krátce poté se ale objevily špatné zprávy o jejím zdraví. Možná i proto legendární šansionérka prozradila, jaký je její stav doopravdy.

Je to 14 dní, co Hana Hegerová oslavila 88. narozeniny, spojit se s ní ale podařilo až nyní. Legendární šansoniérka nyní tráví většinu času na klinice v Berouně, kde má samostatný pokoj a lékaři prý dělají zázraky, když ji udržují při životě. Dřív přitom malovali čerta na zeď.

„Když jsem před lety prodělala mozkovou i srdeční příhodu, lékaři to moc růžově neviděli. Asi mám tuhý kořínek nebo mě tam nahoře nechtěli, prostě zázrakem jsem přežila,“ prozradila serveru sedmička.tyden.cz.

Lidi jí prý poté gratulovali, jaká je bojovnice. Zpěvačka se za ní ovšem nepovažuje. „Vždyť já byla celou dobu v limbu. Tělo se rozhodlo bojovat, ne já. Když se mi povedlo se z toho dostat, uvědomila jsem si, že to nemůžu pokazit, vzdát se,“ popsala.

Hegerová si přesto udržuje relativně dobrou náladu. „Jinak jsem celoživotní optimista, což mi sice připravilo spoustu zklamání, ale lepší je se na něco těšit, i když to třeba nevyjde, než být naštvaná, podezíravá. Když se ráno vzbudím, relativně nic mě nebolí, podívám se do slunce, jsem šťastná,“ dodala.

Témata: Hana Hegerová