Bohuš Matuš: Miminko s Lucinkou (16) na cestě?!

Matuš, Bohuš 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 20:35

Někoho možná pobuřuje, Bohuš Matuš si z toho ovšem nic nedělá a s nezletilou partnerkou naopak plánuje spoustu věcí. O miminku se ale ještě v létě nechtěl bavit. Změnilo se během pár měsíců něco?

Spíše než svými pěveckými schopnostmi na sebe zpěvák Bohuš Matuš v poslední době upozorňuje pozoruhodným vztahem, který udržuje s nezletilou Lucinkou. Šarmantní umělec se šátkem na hlavě s ní má velké plány.

Jak vás stars24.cz informoval, ještě v létě sice Matuš mluvil o svatbě, těhotenství ale prakticky vylučoval. „Teď má na dítě spoustu času, ale když vás někdo miluje, chce s vámi všechno. Tak v devatenácti by to třeba bylo možné,“ nechal se slyšet uprostřed prázdnin. Uběhlo pár měsíců a všechno je jinak!

Zpěvák podle serveru super.cz přiznal, že se o dítě snaží. „Ano, je to pravda. Lucinka moc chce miminko, tak já se snažím, abych pak nevychovával spíše vnoučata. Pracujeme na tom,“ řekl prý Blesku.

Jelikož je dělí tři desítky let – jemu samotnému je 46 let – Matuš cítí potřebu vše obhajovat. „Mě mamka taky měla, když jí bylo sedmnáct,“ vysvětlil své rozhodnutí tentokrát. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Témata: Bohuš Matuš