Andrea Růžičková se pochlubila odhaleným tělem! Takhle vypadá žena po porodu?

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) 6

Autor: Jan Novák, stars24.cz

6. ledna 2018 7:07 | Aktualizováno: 6. ledna 2018 9:12

Herečka známá především se seriálu Vyprávěj a Ordinace Andrea Růžičková (33) si užívá mateřství, které jí prospívá. A vrací se do formy dost rychle. Začala cvičit a první výsledky ukázala pouze v odvážné sportovní podprsence.

Andrea Růžičková známá jako Eva Dvořáková (Vyprávěj) nebo doktorka Marika Lukáčová (Ordinace v růžové zahradě 2) je žena, za kterou se muži otáčeli. Štíhlá postava a bujné poprsí... to je něco, co potěší oko snad každého muže. 

Po porodu u žen ale tohle není automaticky pravidlem. Ba spíše naopak. Krásná herečka si trochu stěžovala hlavně na bříško. Začala poctivě cvičit a my se tak můžeme podívat na první výsledky. 

Loni v srpnu porodila syna Tobiáška. Tomu se věnuje po většinu svého volného času, jako každá správná mamka. Nicméně, i přesto se ke cvičení dostane: „Zatím cvičím jen jednou týdně a jen 20 minut,“ odpověděla na sociální síti na otázku, jak často cvičí.Cože? Jen dvacet minut jednou týdně? To není možné, si řeknete! No tak se podívejte na hereččinu postavu ve sportovním oblečení. Vypadá čím dál lépe a svými křivkami by už teď mohla konkurovat leckterým mladším a bezdětným ženám.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)