Těhotná Šafářová má starosti: Byla z nich už nešťastná!

Lucie Šafářová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 16:30

Nastávající maminka Lucie Šafářová poznává pár týdnu před plánovaným termínem porodu prvního potomka nástrahy těhotenství. Jak teď přiznala, obzvlášť z jedné věci už byla vyloženě nešťastná.

Lucie Šafářová má v polovině prosince přivést na svět svého prvního potomka, zatím má jako nastávající maminka starosti především s jednou věcí. Stále více musí kvůli rostoucímu těhotenskému bříšku měnit svůj šatník.

Už počátkem října si při procházce se svým čtyřnohým kamarádem postěžovala, že kolem něj nedopne bundu. „Když chceš jít ven se psem a zjistíš, že máš břicho větší jak bundu,“ psala tehdy na sociální síti. Během prvních listopadových dnů se naopak věnuje jinému dílu oděvu.

„Je lepší být šťastná v legínách, než smutná v džínách!“ vzkázala na Instagramu z procházky v Brně. Konstatovala ještě, že v těhotenství se zkrátka všechno mění. Je tedy potřeba brát to tak, jak to je.

Společně s partnerem Tomášem Plekancem si užívají posledních pár týdnů ve dvou. Tento týden třeba oslavily hokejistovy 37. narozeniny. Těhotná tenistka se postarala o dort, čímž si svého milého bezpochyby pojistila.

Témata: Lucie Šafářová