Napodobí Charlotte Gottová TATÍNKA? Ortel experta!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 14:01 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 18:11

Je Charlotte Gottová předurčena k úspěchu v hudebním průmyslu? Většina lidi, především pak fanoušci Karla Gotta, věří, že ano. Ortel expertů je ovšem jiný. Co prohlásili o dceři slavného zpěváka?

Už bude mít rodina Gottových opět chvíli klidu, začne možná opět řešit i slibně rozjetou uměleckou kariéru Charlotte Gottové. S tatínkem Karlem Gottem (†80) nazpívala před jeho smrtí veleúspěšný hit Srdce nehasnou, který už má miliony zhlédnutí.

„Charlottka je velice nadaná dívka s velkým potenciálem stát se skvělou zpěvačkou. Má k tomu všech 5P, takže bude záležet jen na ní, jak se svým talentem naloží,“ nechal se podle serveru idnes.cz pro týdeník 5plus2 slyšet slavný hitmaker Michal David.

Charlotte předurčují k úspěchu v hudebním průmyslu geny po slavném otci, podle expertů je však zatím nemožné určit, zdali bude opravdu úspěšná. Vyjádřil se tak renomovaný hudební publicista Josef Vlček.

„Zatím ještě nelze jednoznačně říct, jestli tam skutečný talent je, či ne. Do všeho může promluvit dospívání a celá řada dalších věcí. I kdyby se ukázalo, že talent skutečně má, jméno otce pro ni může být do budoucna brzdou, stejně tak se pro ni může stát užitečným můstkem. Jsou to osudy, které dnes opravdu nelze předpovídat,“ řekl podle idnes.cz.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott