Agáta Prachařová zoufale hledá chlapa? Tohle pro něj dělá!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 13:22

Agáta Prachařová nechce zůstat na ocet poté, co se dozvěděla o nové známosti manžela Jakuba Prachaře. Pro nového chlapa je ochotná udělat téměř cokoliv. Čemu se věnuje nejnověji?

Poté, co si její manžel Jakub Prachař opatřil novou známost, si Agáta Prachařová podle všeho řekla, že je načase začít psát novou životní kapitolu po boku někoho jiného. Dvojnásobná maminka sice tvrdí, že nikoho nehledá, zdá se však, že opak je pravdou.

Zprvu to mohlo vypadat, že přítomností izraelského surfaře v Praze se snaží modelka a moderátorka jen provokovat manžela, nakonec to ale vypadá, že jde o vážnou věc. Důkazem přitom nejsou jen časté pobyty v Izraeli.

Pohled na instagramový účet Prachařové prozradil, že se kvůli novému muži ve svém životě učí anglická slovíčka. „Já se tu angličtinu nakonec naučím!“ cituje server ahaonline.cz větu, kterou prý napsala na sociální síti.

Okouzlení tajemným cizincem ale není jediným možným vysvětlením této vzdělávací aktivity. Znalost angličtiny se hodí třeba při cestování, je přitom dobře známo, že Prachařová cestuje často a ráda. Teď ale tvrdí, že turistiku omezí a bude spíše doma.

Témata: Agáta Hanychová