StarDance 2019: Pohádkový večer nemá šťastný konec pro Xindla X!

StarDance 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 22:06

Čtvrtý večer letošní jubilejní desáté řady StarDance byl věnovaný pohádkám, už od počátku ale bylo jasné, že pro jeden ze zbývajících osmi párů nebude mít šťastný konec. Končí písničkář Ondřej Ládek alias Xindl X.

Tonya Graves se svým tanečním partnerem už chyběla, zbývajících osm tanečních párů se dnes na parketu StarDance opět představilo. Moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková je všechny uvítala a představila i čtveřici porotců. Výkony opět hodnotili Jan Tománek, Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík.

Na slavné pohádkové melodie zatančili jako první Miroslav Hanuš a Adriana Mašková. Za úkol dostali sambu. Oblíbený herec se zavlnil na melodii z filmu Madagaskar. „Nevím, jestli mám hodnotit sambu, to by nebylo co, ale číslo to bylo povedený,“ komentoval výkon bavič Richard Genzer. Od poroty nakonec úvodní pár večera dostal 23 bodů.

Veronika Kubařová a Dominik Vodička měli tu čest je následovat se svou rumbou. Jan Tománek hodnotil jejich tanec velice pozitivně, vyčetl jen nervozitu a nejistotu. Porotci ocenili herečku a jejího tanečního partnera 36 body, Zdeněk Chlopčík dokonce udělil desítku.

Youtuber Kovy a tanečnice Veronika Lišková, kteří minule zklamali, se předvedli jako třetí. „Waltz byl podstatně lepší,“ hodnotil Chlopčík výkon mladého páru. V celkovém hodnocení to nakonec dalo 31 bodů, tedy o osm víc než před týdnem.

Sestavu tančících herců poté doplnil Matouš Ruml s partnerkou Natálií Otáhalovou. „Rumba byla krásná, opravdu se mi to líbilo,“ prohlásila porotkyně Tatiana Drexler, která obdarovala dvojici osmičku. Celkem to bylo 29 bodů.

Pátým párem večera byli Jakub Vágner a Michaela Nováková, kteří zatančili waltz. „Je to všechno hezký, ale ty jsi strašně nervózní. Pak tě to rozhodí,“ konstatoval Genzer. Porota ohodnotila úsilí televizního rybáře rovněž 29 body.

Na parket vzápětí nastoupili spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský, kteří předvedli Rumbu na pohádkovou písničku v publiku přítomného Tomáše Kluse. Známky dostali slušné, vysloužili si 23 bodů.

Jako předposlední se ukázali Ondřej Ládek alias Xindl X a Markéta Dostálová. „Já si pomalu zvykám, mně se to líbilo,“ prozradila Tatiana Drexler, která kvitovala písničkářovu uvolněnost během samby. Vytančili si také 23 bodů.

Večer uzavřeli biatlonistka Gabriela Koukalová a její taneční partner Martin Prágr. „Krásný waltz, byla jste něžná,“ zhodnotil tanec Zděnek Chlopčík, který někdejší olympijské medailistce nezapomněl popřát k 30. narozeninám. Porota si poslední hodnocení užila, jelikož mohla dát vysoké známky. 37 bodů a nejlepší výkon večera.

Pak už přišlo na řadu vyřazování. Moderátoři Marek Eben a Tereza Kostková po chvilce napětí prozradili, že dalším vyřazeným párem jsou písničkář Xindl X a jeho taneční partnerka Markéta Dostálová. 

Témata: StarDance Česká televize Xindl X