Karel Gott (†80): MÁNIE… Nedočkavci na Dušičky marně hledali hrob!

Karel Gott 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 19:22

Fanoušci Karla Gotta dnes vzali útokem hřbitov na pražských Malvazinkách, kde má Mistr již brzy spočinout. Zatím tu ale uložen není, a tak museli příznivci vzít zavděk náhradní variantou.

Spousta nedočkavců dnes, tedy na Dušičky, vyrazila na hřbitov na Malvazinkách, kde má být pohřben zpěvák Karel Gott (†80). Jak vás ale stars24.cz informoval, hrob zatím ještě nemá. Přesto dorazily na místo desítky fanoušků, kteří chtěli jeho památku uctít.

Kupříkladu správce hřbitova prozradil serveru extra.cz, že během dnešního dne byl zájem o informaci o přesném místě posledního odpočinku Mistra rekordní zájem. Ze hřbitova prý odešlo 20 až 30 zklamaných lidí.

Podobně mluvil i prodejce svíček z Malvazinek, podle jehož svědectví se fanoušci vydávají uctít Gottovu památku jinam. „Lidé odcházejí zklamaní, koupí si u mě svíčku a míří rovnou na Bertramku. Nikdo neví, kde bude ležet,“ řekl serveru novinky.cz.

Jedna z návštěvnic hřbitova tyto hypotézy potvrdila. Přijela prý s rodinou z Kladna především na rodinný hrob, ale… „Věděli jsme, že tu Karel Gott hrob ještě nemá, ale i tak jsme návštěvu hřbitova spojili s procházkou k jeho domu, kde jsme mu zapálili svíčku,“ uvedla pro novinky.cz.

Témata: Karel Gott