Slováčková v rozpacích: Nevím, co bude… NAZNAČILA TO NEJHORŠÍ

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 22:01 | Aktualizováno: 1. listopadu 2019 22:45

Anička Slováčková statečně a s humorem bojuje s rakovinou, kterou jí lékaři diagnostikovali poté, co si našla bulku v prsu. Teď ovšem dcera slavných rodičů připustila i jisté obavy. Promluvila i o špatném scénáři.

Anička Slováčková tento týden oznámila smutnou novinu, v pouhých 24 letech jí lékaři diagnostikovali zákeřnou rakovinu. Dcera slavných rodičů se každopádně ke všemu postavila čelem a nastoupila léčbu. Dokonce si oholila hlavu dříve, než by jí vlasy po chemoterapiích vypadaly.

„Samozřejmě to psychicky náročné je, člověk má furt z něčeho strach a hlavně nic moc neví. A ptát se, nebo si vyhledávat nějaké věci na internetu, je mnohdy kontraproduktivní, protože očekává už jen ty špatné scénáře,“ svěřila se dle serveru blesk.cz v pořadu televize Nova Život ve hvězdách.

Dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka se vrátila i k prvním chvílím poté, co se dozvěděla diagnózu. „Ten první týden byl hrozný i v tom, že jsem věděla, že přijdu o vlasy a tady ty věci, což pro herečku a zpěvačku… to jako úplně nechci a řešit to i v Ordinaci, kde jsem dotočila cyklus,“ nechala se slyšet.

Podle Slováčkové bude léčba trvat asi půl roku, pak se uvidí, co dál. „Já bych vlastně nerada říkala, že mě čeká tohle a támhleto, protože sama nevím, co mě čeká. Ta rakovina je prostě taková tichá, připadá mi jako takový tichý had, který se tak jakoby plíží a může v závěru sežrat víc věcí, než by měl,“ dodala.

Témata: Anna Slováčková