Ewa Farna v slzách kvůli dětem: To je hrozná představa!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 20:39 | Aktualizováno: 5. listopadu 2019 12:11

Od chvíle, co se Ewa Farna stala maminkou, prožívá některé věci emotivněji. Tentokrát se zhrozila, když se zamyslela nad nemilými osudy některých dětí, které třeba neměly takové štěstí jako její Artur.

Ewa Farna je už téměř půl roku maminkou syna Artura. Právě od té chvíle je o dost citlivější na nejrůznější rodičovské otázky, což se ukázalo právě dnes. Na sociální síti Instagram totiž zveřejnila video, během kterého měla dokonce slzy v očích.

Oblíbená zpěvačka jej uvedla slovy, že se potřebuje podělit o emoce. „Já kdykoliv prostě uspávám své miminko, koukám na něj, tak mi připadá hrozně důležité to, že je v té náruči, že má tu lásku, prostě ten dotek, který potřebuje. A připadá mi úplně hrozná ta představa, že to nějaké miminko nemá,“ svěřila se.

Takových „osamělých“ dětí je podle ní v kojeneckých ústavech hodně. „Připadá mi to úplně absurdní, že se vůbec do takových situací ty děti dostávají. Samozřejmě někdy za to nemůžou ani rodiče, prostě něco se stane a ty děti zůstanou samy, což je prostě hrozně tragický osud,“ pokračovala zpěvačka.

„Ale někdy třeba jsou tam děti, který mají rodiče nebo maminky, který třeba trošku zanedbaly těhotenství a třeba byly na alkoholu nebo drogách. Ty děťátka tím trpí,“ prohlásila rázně Farna, která chtěla prostřednictvím videa poděkovat všem pěstounům.

Témata: Ewa Farna