Kopřivová a Dubovický spolu na fotce: Tohle Jágra zabolí!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 18:30

Veronika Kopřivová už několik měsíců tvoří pár s Miroslavem Dubovickým, společných fotek ale zatím moc nemají. V těchto dnech si ale jednu pořídili. Modelčina expřítele Jaromíra Jágra to možná zabolelo.

Už nějaký ten pátek Veronika Kopřivová, kterou proslavil vztah s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem, tvoří pár s kolegou z branže Miroslavem Dubovickým. Společných fotek si zatím moc nepořídili, nebo jich přinejmenším moc nezveřejnili. Dnes ale udělali výjimku.

Sympatický páreček si pořídil „selfíčko“ v samém centru hlavního města, za zády měli oba lesknoucí se hladinu Vltavy. Pod fotografií se kupí komentáře o tom, jak to Kopřivové s novým partnerem sluší. Ozval se i Dubovického bratr Martin.

„Úplní Mach a Šebestová,“ komentoval snímek. Pěkně se mu to ale vymstilo. „Takže seš Jonatán?“ ptala se ho blonďatá modelka v narážce na čtyřnohého kamaráda kreslené dvojice. „Tak tohle bolelo,“ reagovala jedna z diskutujících.

Další komentář ale zabolel spíš expartnera Kopřivové Jaromíra Jágra. „Jak člověk září, když má vedle sebe toho pravého, že?“ napsala krásce jiná diskutující. Veronika to nechala bez komentáře, v hloubi duše ale nejspíš souhlasila.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický