Lucie Vondráčková na nervy: Potupa před zraky celého národa?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 13:18 | Aktualizováno: 1. listopadu 2019 19:13

Celý český národ dostane už brzy možnost vidět film Perfect Kiss, v němž exceluje Lucie Vondráčková. Kanadský snímek zatím moc úspěchů neposbíral. Utrhne si populární herečka ostudu?

Jak už vás stars24.cz informoval, Lucie Vondráčková se už za pár dní dočká tuzemské televizní premiéry filmu Perfect Kiss neboli Dokonalý polibek. V souvislosti s tímto snímkem v minulosti použila označení „náš nejhorší film všech dob“, její fanoušci ovšem doufají, že to není pravda.

Jedna z fanynek vyjádřila na sociální síti naději, ale i obavy, že se nedočká té pravé Lucky. „Musím napsat, huráááá. Moc se těším. Teď se ukáže, jak na tom film je. Já mu samozřejmě věřím, ale… musím mít dotaz. Vás bude dabovat někdo jiný?“ zeptala se nesměle Eva.

Prakticky identický dotaz vznesla i další fanynka. „Lucie, když český dabing, tak dabujete sama sebe, prosím?“ ozvala se Monika. „Ano, dabuje,“ odpověděla jim oběma dobře informovaná divačka. „Pokud ano, tak jedině kamarád Bohdan Tůma,“ zareagovala nakonec i sama Vondráčková.

Oblíbená herečka má každopádně velkou motivaci napravit filmu reputaci. Z webu Česko-Slovenské filmové databáze totiž jasně vyplývá, že Perfect Kiss je nadále jedním z nejhorších počinů v dějinách kinematografie. S 11 procenty je v žebříčku zahrnujícím tisíce snímků 65. nejhorší filmem.

Témata: Lucie Vondráčková film Perfect Kiss