Dominika Gottová A BOJ O DĚDICTVÍ: Notář promluvil...!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 11:24 | Aktualizováno: 4. listopadu 2019 16:29

Boj o dědictví po Karlu Gottovi započal. Dominika Gottová, jejíž manžel před časem nárokoval vilu na Bertramce, už byla v kontaktu s notářem. Jak ona sama vidí svou pozici?

Boj o dědictví po Karlu Gottovi (†80) započal oficiálně, nikoliv jen v médiích, kde se o rozpoutání sporů snažil finský manžel zpěvákovy nejstarší dcery Timo Tolkki. Právě Dominika Gottová ovšem informuje, že proces vyřízení pozůstalosti už doopravdy započal.

„Volal pan notář, oznámil nám vše, co se teď bude dít,“ prozradila serveru blesk.cz bez dalších podrobností. Podle dostupných informací se ovšem podepsáním jisté smlouvy veškerých nároků dobrovolně vzdala. Mluvil o tom i její muž, když dohodu označil za neférovou a požadoval peníze, nebo vilu na Bertramce.

Dominika podle slovenského serveru cas.sk dodala, že neví, zdali bude u notáře vůbec co řešit. Nemá totiž tušení, jestli se sestrou Lucií budou mít na něco nárok. Domnívá se, že pokud by Gott měnil závěť před svým skonem, řekl by jim o tom.

Podle zjištění serveru tn.cz trvá vyřízení pozůstalosti průměrně dva až tři měsíce. Další měsíc pak zabere formální dotažení procesu, např. přepis nemovitosti na dědice. Na řešení otázky dědictví je tedy ještě dostatek času.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott Timo Tolkki