Dominika Gottová zuří: Jde o tátův hrob!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 8:23 | Aktualizováno: 2. listopadu 2019 9:01

Napětí ve vztazích mezi jednotlivými členy rodiny zesnulého zpěváka Karla Gotta je na první pohled patrné. Po delší době se opět ozvala jeho nejstarší dcera Dominika, jde jí o tátův hrob na Malvazinkách. Co jí rozčílilo?

Přesně před týdnem oznámila vdova Ivana Gottová, že její manžel Karel Gott (†80) bude pohřben na hřbitově na pražských Malvazinkách, jak si sám přál. Podle všeho o tom ovšem neinformovala Mistrovu nejstarší dceru Dominiku, která je pochopitelně rozčarovaná.

Dominika přiznala, že se o místě posledního odpočinku svého otce dozvěděla z médií, což jí nepřijde být v pořádku. „Nikdo mi nedal nic vědět. Od rodiny se nic nedozvím,“ parafrázuje slovenský server cas.sk její slova pro Blesk.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka by si nejspíš přála, aby se do budoucna komunikace v rodině zlepšila. „O nic se neprosím, ale přece toto je snad normální, že si lidé říkají důležité informace,“ dodala dle zmíněného webu.

Dominiku navíc volba místa, kde bude její tatínek pohřben, možná ani nepotěšila. Sama se totiž nechala slyšet, že preferuje rodinný hrob v Újezdu u Svatého Kříže na Plzeňsku.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová