Těhotná Aneta Krejčíková: Domácí porod před zraky syna!

Aneta Krejčíková před porodem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 15:02

Aneta Krejčíková je matkou teprve něco málo přes rok, pomalu se však chystá na svůj druhý porod. O dalším těhotenství informovala minulý týden. Tentokrát má jasný plán, jak by to celé mělo proběhnout.

Jak vás stars24.cz minulý týden informoval, osmadvacetiletá herečka Aneta Krejčíková, kterou můžete znát třeba z nekonečného seriálu Ulice, je neplánovaně podruhé těhotná. Ačkoli zatím měla na přemýšlení jen pár dní, podle všeho už má srovnané v hlavě, jak by to celé mělo probíhat.

Časopisu Maminka se totiž svěřila se svými plány na druhý porod. Je třeba říct, že tím poměrně překvapila. „Samozřejmě se rozhodnu, až to bude aktuální, ale strašně by se mi ten porod doma líbil,“ řekla o metodě, která je nejen zdravotníky vnímána velice rizikově.

Herečka vzápětí vysvětlila, co ji na domácím porodu tak láká. „Přála bych si, aby u toho byli Beníček a partner a bylo to v našem prostředí, byla by tam dulička, kterou jsem u porodu měla a která je naprosto úžasná, prostě bychom si to udělali podle svého,“ nechala se slyšet.

Zároveň si ovšem už předem uvědomuje, že jí někteří lidé budou tento záměr rozmlouvat. „Člověk se pak samozřejmě musí obrnit proti nátlaku okolí, protože je spousta lidí, včetně mojí rodiny, kteří s tím nesouhlasí,“ dodala Krejčíková.

Témata: Aneta Krejčíková