Karel Gott (†80) a Lucie: Takhle žila utajovaná druhorozená dcera!

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 13:50

Ke dvěma starším dcerám se Mistr Karel Gott zprvu moc nehlásil. Druhorozená dcera Lucie se drží stranou pozornosti dodnes. Jaký je vlastně takový život potomka našeho nejslavnějšího zpěváka?

Druhá dcera Lucie se ze všech potomků Karla Gotta (†80) nejvíce drží stranou zájmu. „Raději se straním, protože mám svůj život. Nechlubím se tím, ale když už se mě zeptají, jestli jsem Gottova dcera, tak to potvrdím. Není to nic, co bych tajila. Jsem na to hrdá. Ale nijak to nerozebírám,“ prohlásila dle webu ahaonline.cz.

Mistr dlouho nevěřil, že je otcem Lucie, jelikož s její maminkou Ivetou měl jen krátký románek. Jak uvádí zmíněný server, ani po testech DNA nepřestal o otcovství pochybovat. S pravdou ven šel až po pěti letech, kdy jeho fotky s dcerou vyšly v německých i českých médiích. Slavného tatínka Lucii dlouho nevěřili ani ve škole.

Lucie se s tátou vídala každé Vánoce až do doby, kdy se Gott dal dohromady se svou ženou Ivanou. Tehdy vzaly rituály za své, přátelské vztahy ale vydržely. „Věděla jsem o všem, navštěvovali jsme se, jsme pořád v kontaktu, stále si voláme. Hodně ho podporujeme,“ cituje výše uvedený web její starší vyjádření.

Do médií se naposledy ozvala před zádušní mší ve svatovítské katedrále, kde samozřejmě nemohla chybět. „Do práce teď nechodím, jsem pořád doma. Chodím jen do školy a školky pro kluky. Jinak chci být sama, nechci s nikým mluvit,“ řekla serveru expres.cz. To dobře ilustrovalo, jak jí smrt milovaného otce vzala.

Témata: Karel Gott