Kde je Ivana Gottová s dětmi? Slehla se po nich zem!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 10:01 | Aktualizováno: 2. listopadu 2019 16:04

Po Ivaně Gottové a jejích dcerách se opět slehla zem. Ačkoliv se v uplynulých dnech psalo o návratu na Bertramku, nyní je situace odlišná. Co o nynější situaci prozradila mluvčí rodiny?

O uplynulém víkendu se zdálo, že život v legendární vile na Bertramce, kde dlouhá léta žil zpěvák Karel Gott (†80), se po jeho smrti vrací do normálu. Objevily se informace, že se zdrcená vdova Ivana Gottová s dcerami Charlotte a Nelly nastěhovala zpátky do domu. Uběhlo však jen několik dní a vše je zase jinak.

Podle serveru extra.cz se permanentní návrat do vily zatím nekoná. Gottová se svou maminkou Blankou a dcerami vyrazila na výlet, od té doby se na místě neukázaly. Ze svědectví z místa vyplývá, že se na Bertramce nesvítí, nestojí před ní auta. Vila prý působí dojmem, že v ní nikdo není.

Zůstává tedy záhadou, kde se momentálně zdržují, Bertramka každopádně působí vybydleně. Mluvčí rodiny ale odmítá cokoliv prozradit. „To, kde je či není paní Gottová, je její čistě soukromá záležitost,“ cituje zmíněný server Anetu Stolzovou.

Rodina Gottových dům neobývala už ve dnech následujících po smrti Mistra. Tehdy našla Ivana Gottová s dcerami dle dostupných informací azyl u podnikatele Leona Tsoukernika, který se s Gottem přátelil.

Témata: Ivana Gottová Charlotte Gottová Karel Gott