Patrasová se modlí kvůli nemocné Aničce: Prosba vyslyšena?

Dáda Patrasová se svojí dcerou Aničkou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 9:22

Dáda Patrasová má samozřejmě velké obavy o svou dceru Aničku, které lékaři diagnostikovali zhoubný nádor. Oblíbená herečka přiznala, že se kvůli nemocnému dítěti modlí. Dokonce má pocit, že mohla být její prosba vyslyšena.

Anička Slováčková v těchto dnech oznámila nemilou zprávu. Čtyřiadvacetiletá dcera slavných rodičů si našla bulku v prsu. Ukázalo se, že tentokrát je nádor zhoubný. Herečka a zpěvačka nyní podstupuje léčbu, která zahrnuje i chemoterapie. Rodiče jsou samozřejmě strachy bez sebe.

„V noci jsem se modlila za to, aby ta nemoc přešla raději na mě,“ svěřila se dle serveru ahaonline.cz Dáda Patrasová, maminka Aničky, která nehodlá jen nečinně přihlížet. Svému dítěti bude jistojistě poskytovat potřebnou psychickou podporu. Ostatně sama Slováčková označila rodinu, přátele a lásku za „nejdůležitější a největší nakopávač“.

Patrasovou pojí s dcerou velice silný vztah, a tak není divu, že na první pohled absurdní prosbu myslela smrtelně vážně. „Představte si, že jsem si pak ráno při mytí vlasů sundavala z hlavy celé chumáče. Věřím, že má prosba byla vyslyšena, nějaká souvislost v tom přece být musí,“ dodala Dáda.

O zdraví dcery se samozřejmě zajímá i otec, saxofonista Felix Slováček, který o nálezu věděl. „Myslím, že Anička dobře ví, co dělá, a kdyby cokoliv potřebovala, okamžitě nastoupím a pomůžu jí. Ona ví, že jsem tu pro ni,“ řekl Rytmu života.

Témata: Dagmar Patrasová Anna Slováčková Felix Slováček