Lucie Šafářová slavila velké jubileum: Tohle bude pradědeček!

Lucie Šafářová s dědečkem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 14:27

Lucie Šafářová se bezpochyby těší na chvíli, kdy bude moci ukázat rodičům a prarodičům svého prvního potomka. Právě budoucího pradědečka teď ukázala na sociální síti, slavil totiž velké životní jubileum.

Lucie Šafářová se už jistě nemůže dočkat chvíle, kdy v kalendáři otočí stránku na prosinec. V polovině posledního měsíce má totiž přivést na svět svého prvního potomka, kterého čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Rodina se v tu chvíli rozroste o dalšího člena, zatím však dělají tenistce radost ostatní rodinní příslušníci.

Kupříkladu její dědeček a brzy také pradědeček, který v těchto dnech oslavil velké životní jubileum. Nastávající maminka se s ním proto vyfotila na Instagram. „Krásné 90. narozeniny, dědečku! Pořád vitální i v tomto věku!“ napsala k tomu.

V komentářích se samozřejmě objevila spousta přání, ale i úsměvná příhoda jedné z fanynek, která se s dědečkem tenistky osobně setkala. Stalo se to před několika lety, když jako brigádnice pracovala ve firmě prodávající satelitní přijímače.

„Přišel tam tenkrát pán a žádal naladění sportovních pořadů, aby mohl sledovat svoji vnučku Lucii Šafářovou na turnajích WTA. Jako tenisová fanynka jsem ho nadšeně poslouchala a on s hrdostí vyprávěl. A od té doby jsem u každého Vašeho zápasu hrdě hlásila: ‚To je Lucka Šafářová, znám jejího dědečka‛,“ píše v komentáři, který budoucí mamince bezpochyby udělal radost.

Témata: Lucie Šafářová