Anička Slováčková se ukázala bez vlasů: Zhoubný nádor?! Hlavně se...

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 13:13 | Aktualizováno: 2. listopadu 2019 1:48

Anička Slováčková zveřejnila na sociální síti upřímnou zpověď o nemoci, kterou jí lékaři před několika týdny diagnostikovali. Dcera slavných rodičů promluvila o léčbě a fanouškům se poprvé ukázala bez vlasů.

Jak vás stars24.cz informoval už včera, dceři Felixe Slováčka a Dády Patrasové diagnostikovali lékaři zhoubný nádor v prsu. Anička Slováčková dnes nemilou zprávu potvrdila i fanouškům na svém instagramovém profilu, kde navíc zveřejnila fotku bez vlasů, o které přišla kvůli chemoterapii.

Na sociální síti nejprve poděkovala za podporu. Doufala prý, že informaci sdělí příznivcům dřív než média. „Než se s tím vy samotní nějak pořádně ‚vypořádáte‛, už vám volají novináři a ptají se, co se děje. Samozřejmě vše nafukují a dělají z toho zbytečný obří tragédie,“ konstatovala a hned poté se pustila do popisu celého příběhu.

„Cca tři týdny zpátky jsem se dozvěděla výsledky biopsie, kterou jsem podstoupila po tom, co jsem si našla v prsu novou bulku. Jak asi už tušíte, tak nádor je tentokrát zhoubný. Nejsem ale v ohrožení života a vše bylo opravdu včas podchyceno,“ píše Slováčková.

„Hned jsme začali s léčbou a věci se dali do pohybu. Mám teď za sebou první chemoterapii a před sebou další. A nevím co a jak bude dál a ani nechci říkat, co mě dál čeká. V tom mají jasno doktoři. A já si říkám, že se vždycky může cokoliv změnit (k lepšímu samozřejmě),“ uvedla na instagramu.

Dcera slavných rodičů vše normálně zvládá, svět se podle jejích slov nebortí. V plánu má i nadále pracovat. „Jak říká jeden můj dobrý přítel… Hlavní je, se z toho nepo****. Je to prostě tak, jak to je a je to jen drobné zdržení na mé cestě, které mi otevřelo oči a ukázalo pohled na svět a život zase jiným směrem. Tím, který jsem zrovna potřebovala vidět,“ vzkázala.

Témata: Anna Slováčková