Andrea Pomeje neřekla dceři o smrti Jiřího (†54): Byla jsem srab!

Andrea Pomeje se svým mužem Jirkou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 11:21

Andrea Pomeje už přes půl roku žije s tím, že manžela Jiřího už nikdy neuvidí. Počátkem února totiž podlehl rakovině a rodinu čekal náročný úkol – vysvětlit malé Aničce, že je tatínek po smrti. Kdo se této nezáviděníhodné úlohy zhostil?

Od smrti herce, dabéra a producenta Jiřího Pomejeho (†54) uplynulo už osm měsíců, což je relativně dlouhá doba. Nikoliv však na zahojení ran, které zapříčinil jeho odchod kvůli zákeřné rakovině nejbližším. Ani vdova se s tím stále zcela nesrovnala.

„S Jirkou budu spojována vždycky. Mám jeho jméno, jsem známá díky němu. Lidé se mě na něj budou pořád ptát. Jirka bude vždycky patřit do mého života. Stále tady chybí. Asi jsem se ještě úplně s jeho smrtí nevyrovnala,“ přiznala serveru idnes.cz.

Naopak dcera Anička se s tatínkovou smrtí smířila, protože je malá a celou záležitost vnímá jinak. „Jsem za to docela ráda. Nedokážu si představit, kdyby mi doma brečela, že se jí stýská. Přijala to jako informaci. Myslím, že to bude řešit, až bude větší,“ popsala dýdžejka.

To už snad i ona bude mít sílu o věci mluvit. Jak totiž přiznala, dceři musela smutnou zprávu sdělit babička. „Když se to stalo, nebyla jsem na tom úplně nejlépe. Dcera byla u našich, tam jí to mamča jemně řekla, že to tak je a v životě to tak chodí. Neuměla jsem si představit, jak bych jí to řekla já. Byla jsem trochu srab a neměla sílu být ta první, kdo jí to oznámí,“ dodala Andrea Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje