Hana Krampolová neskrývá překvapení: Co se to se mnou děje?!

Hana Krampolová před odletem do Tuniska 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 9:23

Posledních několik dní hospitalizace čeká Hanu Krampolovou v léčebně v pražských Bohnicích. Manželka populárního herce a moderátora přitom neskrývá překvapení nad tím, jak se celá léčba nakonec vydařila.

Už příští týden v pátek má být Hana Krampolová propuštěna z léčebny, kde se pár posledních měsíců pod dohledem odborníků léčí hned z několika závislostí, které si vypěstovala v uplynulých letech. Striktní režim jí jde k duhu, všechno je na dobré cestě. Ani manželka známého baviče ale neskrývá překvapení.

„Hodně jím, chutná mi. Až mě to samotnou překvapilo,“ svěřila se serveru blesk.cz. Díky pevnému řádu přibrala podle svých slov už šestnáct kilogramů, navíc výrazně omezila kouření. Místo několika krabiček jí dnes stačí šest cigaret denně.

Krampolová si také snaží být nápomocná ostatním pacientům na oddělení geriatrie, kde je hospitalizovaná. „Chci být užitečná. Pomáhám jedné paní, která tady leží a má parkinsona. Vozím ji na oběd, pak zpět na pokoj a zase na večeři a pak zpátky. Taky jí pouštím televizi. Sama to nedokáže,“ popsala.

Sledováním „bedny“ tráví v léčebně čas i manželka oblíbeného herce a moderátora, budíček ve 22 hodin se ale musí dodržovat. „To nám vypnou televizi. Někdy tak ani nevím, jak to dopadlo,“ posteskla si Krampolová.

Témata: Hana Krampolová