Ivana Gottová mě obvinila z krádeže, tvrdí účetní Mistra!

Karel Gott s ženou Ivanou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 8:24 | Aktualizováno: 31. října 2019 22:31

Spousta blízkých spolupracovníků Karla Gotta měla s jeho ženou Ivanou nějaký problém, řadí se mezi ně i účetní a manažerka Jaroslava Herzerů. Mistrova manželka ji prý obvinila z krádeže.

Jaroslava Herzerů byla dlouhá léta účetní a manažerkou zpěváka Karla Gotta (†80) a tuto práci dělala po svém. Mistra nechala podepisovat smlouvy, aby ji nemohl podezírat, že si vzala něco, co jí nepatří. „I když i to se potom samozřejmě po našem rozchodu stalo. Jeho peníze pro mě ale byly posvátné a nevzala bych si od něj halíř,“ přiznala extra.cz.

„Nejhorší je, že se té Ivaně ani nedivím. Třikrát do týdne jsem od Karla slyšela, že dře a nic za to nemá,“ vzpomíná účetní s tím, že na podnikatelský účet vůbec nechodil, peníze si nechal posílat na ten osobní. Ani ten ale nekontroloval, ačkoliv na něj Herzerů naléhala, ať to dělá.

Kvůli tomu pak vznikl konflikt s jeho ženou. „Před Ivanou si pak stěžoval: ‚Vy mi nic nedáte!‛. Ta holka musela být zoufalá. Určitě si říkala, že Karel jezdí koncert za koncertem a nic z toho nemá. To byla ale jeho hra. Takový byl. Pak se tomu zasmál, ale semínko pochybnosti už zůstalo zaseto,“ popsala.

Herzerů přiznala, že na spoustu věcí vzpomíná, na to, co následovalo, už ne. „To si myslím, že už ani nebylo v jeho režii, a navíc dovedu tu režii pochopit, protože vím, čemu byla režisérka přítomna. Akorát nedokázala oddělit zrno od plev,“ dodala.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott