Mynářová zuří kvůli 28. říjnu: Z demokracie je mi zle… a slova o rozvodu!

Alexandra Mynářová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 20:10

Sváteční atmosféra manželce hradního kancléře Alex Mynářové dlouho nevydržela. Na sociální síti se po ceremoniálu na Pražském hradě, během kterého prezident předal státní vyznamenání, pořádně rozohnila.

Jako manželka hradního kancléře včera Alexandra Mynářová nechyběla na Pražském hradě u příležitosti státního svátku 28. října. Neunikla tak pozornosti řady svých známých a někteří z nich měli tendenci jí účast na ceremonii vyčítat.

„Alex, jsi velmi krásná, kam ses to ale dostala? Alex, nedělá se Ti zle z toho, kde jsi a co tam naživo vidíš? A další SMS tohoto typu jsem včera dostala,“ prozradila někdejší moderátorka zpravodajství na sociální síti. „Zle je mi pouze z této ‚demokracie‘ v praxi. Jinak to byl krásný večer,“ opřela se ostře do svých kritiků.

Jenže jeden z komentujících Mynářové připomněl, že moc demokraticky se nechoval ani nadřízený jejího manžela. Prezident Miloš Zeman totiž spoustu svých kritiků na oslavy české státnosti nepozval. Kancléřova žena přiznala, že by se zachovala jinak.

„Já bych pozvala všechny. Ale na druhou stranu, zval byste někoho, kdo o vás říká, že máte vychlastaný nohy nebo vám přeje smrt? To je podle vás jiný názor? Ne, to jsou sprosté urážky. Já odlišný názor respektuji, jinak bych dost možná už byla dávno rozvedená,“ vzkázala.

Témata: Alexandra Mynářová