Anička Slováčková upřímně přiznala: ZHOUBNÝ NÁDOR a CHEMOTERAPIE!

Anna Slováčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 18:38 | Aktualizováno: 30. října 2019 9:31

Anička Slováčková přiznala, že má vážné zdravotní problémy. Lékaři jí nemilou zprávu oznámili před několika týdny a dcera slavných rodičů je rozhodnutá, že bude bojovat. Jak přesně zní její diagnóza?

Jak už vás stars24.cz dnes informoval, lékaři opět objevili u Aničky Slováčkové bulku na prsu. V tu chvíli nicméně nebylo jasné, jak moc je to vážné. Dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka se však rozhodla upřímně přiznat, co jí doktoři řekli.

„Našli mi zhoubný nádor,“ prozradila serveru extra.cz s tím, že diagnózu zná už tři týdny. Naštěstí prý není v přímém ohrožení života. „Lékaři začali okamžitě s léčbou. Před sebou mám chemoterapie a další věci,“ doplnila vzápětí.

Slováčková nejspíš bude muset i pod kudlu. „Nejspíš se to chirurgicky vyndá, ale to zatím přesně nevím. Vím jen to, že mě to nijak neuvazuje nedělat mou práci,“ nechala se slyšet.

„Neruším své pracovní závazky, jedu ve stejném režimu jako předtím. Snažím se s tím vypořádat tak, že to vyléčím prací. Miluji ji a je to to, co mi dodává sílu a naplňuje mě,“ vzkázala prostřednictvím zmíněného serveru.

Témata: Anna Slováčková