Ivana Gottová tahá lidi za nos? Na Malvazinkách o hrobu nevědí!

Gottová, Ivana 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 17:51 | Aktualizováno: 29. října 2019 21:27

Ivana Gottová minulý týden potěšila fanoušky svého zesnulého manžela informací o místě jeho posledního odpočinku. Jenže už po pár dnech se ukazuje, že tu něco nehraje. Na hřbitově totiž o ničem nevědí.

Minulý týden vdova Ivana Gottová oznámila, že místem posledního odpočinku legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) bude hřbitov na Malvazinkách nedaleko Bertramky. Slíbila také, že fanouškům později prozradí, kde přesně hrob je. Na samotném hřbitově ale o jejích záměrech zatím nic nevědí.

„Je pravda, že paní Gottová avizovala, že půjde o hřbitov na Malvazinkách, žádné vybrané místo ani platbu zatím ale neevidujeme,“ sdělila serveru extra.cz Jana Volková ze Správy hřbitovů Praha.

Zmíněnému webu navíc prozradil i jeden ze zaměstnanců hřbitova, že neví o tom, že by si pozůstalí pořídili hrobové místo. Podle něj je možné, že si Gottovi koupí nějakou původní hrobku, nebo si nechají pronajmout místo.

Každopádně už po oznámení informace na Gottově webu roste zájem o hřbitov na Malvazinkách. „Denně se přijde zeptat 15 a více lidí, kde bude Karel pochován. Dokonce se tu objevil i fanoušek z Německa,“ prozradil serveru zaměstnanec.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott