Michal David: Nemanželský syn a OBROVSKÉ TRÁPENÍ kvůli dceři!

Michal David 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. října 2019 12:57

Když přijde na děti, nemá to Vladimír Štancl alias Michal David lehké. Zatímco jednoho syna má nemanželského, potkalo ho i obrovské utrpení v podobě ztráty dcery.

Michal David, vlastním jménem Vladimír Štancl, se narodil v Praze dne 14. července 1960. Pochází z cirkusové rodiny Kludských, a jeho matka Edita je bývalá mimka. K umění tedy neměl zpěvák nikdy daleko. Sám je navíc příbuzný s rodinou Kočkových, která je známá tím, že provozuje pouťové atrakce.

Dnes je o něm nejvíce slyšet především díky tvorbě muzikálů, i přesto ale nadále koncertuje a vystupuje na diskotékách. Tam ale sklízí největší úspěch se svými starými hity.

Michala Davida ale potkala v životě i jedna velká tragédie. Se svou manželkou, bývalou tenistkou Marcelou, má dceru Kláru, a s jednou ze svých fanynek nemanželského syna Petra. Původně měl přitom děti tři, mladší dcera Michaela ale ve svých deseti letech zemřela na leukemii. 

Zpěvák už dříve přiznal, že bolest z její ztráty v něm zůstane navždy. Neměl to lehké ani proto, že se synem Petrem se až do jeho 18 let vůbec nevídal. 

"Bylo to tak, jak to být mělo. Petr si chtěl jako kluk udržet své soukromí, ale když maturoval, tak si mě tam pozval, ať mu zazpívám na maturitním plesu. Řekl jsem mu, že se to ale všichni dovědí, kdo je jeho biologický otec. Řekl, že je na to již připraven a že mu to nevadí," řekl Aha Michal David.

Témata: Michal David