Ivana Gottová: Problémy na Bertramce? TAJNÁ CESTA!

Karel Gott s manželkou Ivanou 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. října 2019 10:39 | Aktualizováno: 30. října 2019 22:22

Ivana Gottová se musela po oznámení smrti svého manžela Karla Gotta tajně plížit domů. Cestou se totiž chtěla vyhnout novinářům! Prozradila to mluvčí Aneta Stolzová.

"Víte, něco jiného je zvyknout si na zájem, a něco jiného je neustále tolerovat lži a akceptovat nové útoky. Na to si člověk nemůže zvyknout. Nemůže ani přestat takové články číst, protože je s nimi konfrontován v každodenním životě. Pan Gott vždy říkal, že pozitivní zprávy nikoho nezajímají, a taky, že kdyby se u nás znovu pranýřovalo a zaživa kamenovalo, Ivana by byla největším terčem. A to ho mnoho let velmi trápilo a sžíralo," řekla Novinkám Stolzová.

Dodala, že nikdo netuší, co Ivana prožívala a co zakoušela v uplynulých dnech. Podle ní se musela například ve tři ráno tajně vplížit do svého domu, aby při baterce zabalila sobě a dětem věci na pohřeb a do školy.

"Musela si proklestit cestičku mezi svíčkami a poté zase vrátit svíčky zpět, aby nenarušila pietní místo, které si před domem veřejnost vytvořila. Plně to respektovala a mezitím se skrývala s dětmi po přátelích, aby unikla fotografům," dodala.

Pro obyčejného člověka je podle ní opravdu těžko představitelné, co musí Ivanka zvládat. Tvrdí také, že by si lidé měli uvědomit, že Ivana je především žena a matka, která přišla o manžela, a zaslouží si trochu klidu a respektu.

Češi přesto o informace o Karlu Gottovi nepřijdou. "Máme před sebou krásné projekty jako vydání autobiografie Karla Gotta, kterou dopsal ještě za svého života, anebo uvedení dokumentárního filmu o jeho životě," dodala mluvčí.

Zatím ale není zřejmé, kdy a v jaké podobě by mohly vyjít paměti Karla Gotta, na nichž populární zpěvák pracoval u příležitosti svých letošních 80. narozenin. Není ani jasné, v jakém stadiu rozpracování rukopis je. Nikdo z nakladatelů totiž knihu zatím vydat nechce!

Témata: Ivana Gottová Karel Gott