StarDance 2019: Vypadla Tonya Graves, Kovy zklamal!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. října 2019 22:02

I dnes patřil sobotní večer desáté řadě populární taneční soutěže StarDance 2019. Zároveň se jednalo o druhý vyřazovací večer, který opět opustil jeden z tanečních párů.

Moderátoři v úvodu přenosu opět uvítali všechny taneční páry ve složení biatlonistka Gabriela Koukalová a Martin Prágr, youtuber Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková, spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský, herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X a Markéta Dostálová, herečka Veronika Kubařová a Dominik Vodička, rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková, herečka a zpěvačka Tonya Graves a Michal Bureš, herec a režisér Miroslav Hanuš a Adriana Mašková.

V porotě opět zasedli taneční trenér a choreograf Jan Tománek, bývalý tanečník a bavič Richard Genzer, tanečnice a trenérka Tatiana Drexler, a porotce Zdeněk Chlopčík.

Jako první zatančili rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková. Jejich samba v amazonských rytmech. Porota jejich výkon ocenila jako nadprůměrný a udělila páru 30 bodů.

Spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský zatančili quickstep, který se ale podle poroty příliš nepovedl. Obdrželi za něj 26 bodů.

Paso doble, které předvedli Miroslav Hanuš a Adriana Mašková, ocenila porota z hlediska hereckého. Po taneční stránce dopadl pár o něco hůře a odnesl si 26 bodů.

Gabriela Koukalová a Martin Prágr zatančili svůdnou sambu, které ale podle poroty chyběla energie. Přesto obdrželi 27 bodů.

Ondřej Ládek alias Xindl X a Markéta Dostálová nastoupili s paso doble. Xindl X přitom dnešní den trávil v nemocnici kvůli bolestem zad, o to měl večerní tancování těžší. Porota páru udělila 24 bodů s tím, že zpěvák se hýbe prakticky pořád stejně.

Dalším tanečním párem byl Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková. Oproti minulým večerům porota jejich sambu tentokrát ohodnotila jako slabší a ocenila jej 23 body.

Veronika Kubařová a Dominik Vodička zatančili svižný quickstep, který porotu zaujal. Obdrželi za něj krásných 35 bodů.

Paso doble páru ve složení Tonya Graves a Michal Bureš bylo podle poroty dnes večer zřejmě nejlepší, přesto kvůli chybám zejména ve strnulosti porotci udělili pouze 22 bodů.

Poslední taneční pár večera, Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, doplatil především na nedostatečnou fyzičku herce. Přesto obdržel 31 bodů.

Po napínavém hlasování nakonec soutěž dnes večer opustili Tonya Graves a Michal Bureš.

Témata: StarDance