Odhaleno: Takhle žije Ivana po smrti Karla Gotta!

Karel Gott s manželkou Ivanou 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. října 2019 11:31 | Aktualizováno: 28. října 2019 22:55

Česko se stále vypořádává se smrtí legendárního zpěváka Karla Gotta. Podstatně hůře na tom musí být jeho rodina, pro kterou byl Mistr manželem i otcem. Jak dnes žije bez jeho přítomnosti?

"Pro obyčejného člověka opravdu těžko představitelné, co nyní musí Ivanka zvládat, a za to má můj velký obdiv. Lidé by si měli uvědomit, že Ivana je především žena a matka, která přišla o manžela, a zaslouží si alespoň trochu klidu," řekla pro Právo Aneta Stolzová, která pro Gotta pracovala jako mluvčí.

"Nikdo vůbec netuší, co Ivanka prožívala a co zakoušela v uplynulých dnech, když se musela ve tři ráno tajně vplížit do svého domu, aby při baterce zabalila sobě a dětem věci na pohřeb a do školy," dodala.

Připomněla také, jak těžké bylo pro rodinu dostat se domů. "Musela si proklestit cestičku mezi svíčkami a poté zase vrátit svíčky zpět, aby nenarušila pietní místo, které si před domem veřejnost vytvořila. Plně ho respektovala a mezitím se skrývala s dětmi po přátelích," svěřila se.

Lidé začali chodit spontánně ke Gottově vile 2. října, kdy bylo oznámeno úmrtí osmdesátiletého zpěváka. Přicházeli i v dalších dnech. Místo zaplavili svíčkami, květinami, vzkazy, fotografiemi, plyšáky, balonky a dalšími předměty, které zcela pokryly ulici i před sousední vilou.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová