Karel Gott (†80) po smrti šokuje! Takhle to měl V POSTELI SE ŽENAMI!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. října 2019 9:38 | Aktualizováno: 28. října 2019 22:55

Zpěvák Karel Gott měl vždy slabost pro ženy. Ostatně opačně to fungovalo také a spousta fanynek mu nedokázala odolat. Vlasta Kahovcová, jeho někdejší spolupracovnice, nyní prozradila, co s nimi ve skutečnosti dělal!

Na vystoupeních Vlasta viděla, jak si Gott vybíral své známosti. Většinou prý šlo o náhodné fanynky z publiku. 

"Chtěl si jen tak užít. Musím ale uznat, že to vždycky byla buchta, která z toho sálu, jak jsme my říkali, naprosto vyzařovala," řekla serveru Aha! Kahovcová.

"Skutečně zářila a byla na první pohled neomylně vidět. Takovým holkám jsme říkali střelnice. To byl takový náš pracovní název pro Karlovy náhodné známosti," dodala.

Před koncertem se ona a další spolupracovnice podívaly do hlediště a hned jim bylo jasné, která další skončí u Gotta v posteli. Spletly se prý málokdy.

"Další sortou Karlových známostí byly uhlazené holčičky, které mu maminky a tatínkové vozili přímo do hotelu," uvedla dále s tím, že všechny dívky byly plnoleté.

"To přijela tahle rodinka v mercedesu, před hotelem vystoupila a tu svou holčičku, načančanou a upravenou, strkali doslova před sebou. Přijeli tam skutečně s tím, že Karel si jejich dcerunky všimne. Několikrát se to povedlo, to je pravda," dodala.

Témata: Karel Gott