Hana Krampolová dál kouří? Nečekané přiznání!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. října 2019 16:28

Cílem léčby Hany Krampolové bylo zbavit jí závislosti na cigaretách, přesto to vypadá, že manželka známého baviče dál kouří. V době, kdy je na propustku venku z léčebny, totiž přiznala, jak to s cigaretami má.

Jak už vás stars24.cz informoval, hospitalizace Hany Krampolové se pomalu chýlí ke konci, a tak lékaři svolili k tomu, aby se začala vracet do běžného života. Dostala od nich proto časově omezenou propustku z léčebny. Jaké mají s manželem plány?

„V sobotu jedeme do lázní. Nejdeme tam relaxovat k pramenům, ale obhlídnout a domluvit, zda bychom tam mohli točit můj film. V neděli si dáme oběd a pojedeme ke kamarádce na Nový mlýn a ve čtyři musí Hanka zase zpátky,“ prozradil Jiří Krampol webu blesk.cz.

Striktní režim z léčebny bude muset Hanka dodržovat i v době osobního volna. „Naštěstí Jirka nechce, abych doma kouřila, tak budu muset chodit ven. Snad se mi nebude chtít často,“ řekla serveru a rozpovídala se i o jídle. „V Červeném dvoře mi vůbec nechutnalo a hodně jsem zvracela, chutnat mi začalo až v Bohnicích, tam mají dobré omáčky a knedlíky.“

Podle informací zmíněného serveru se blíží den, kdy bude Krampolová z hospitalizace propuštěna natrvalo. Údajně se tak stane již za 14 dní, v pátek 8. listopadu. Známý bavič se už jistě nemůže dočkat.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol