Lucie Vondráčková: NOVÝ SPOLUCESTUJÍCÍ na cestě životem?!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. října 2019 15:55

Lucie Vondráčková je od rozchodu s hokejistou Tomášem Plekancem nezadaná, a tak každý muž, který se vedle ní objeví, musí počítat s tím, že bude označen za jejího nového milence. Sama zpěvačka si na to už evidentně zvykla. Co prozradila na sociální síti?

Lucie Vondráčková tento týden křtila klip a spousta lidí po jejím boku vyhlížela svalovce Marka Peksu. Marně, a tak zpěvačka zaujala odvážným výběrem oblečení. Podle přítomných lidí odhalila ňadra víc než modelka Andrea Verešová. Za odvahu jí na sociálních sítích chválí i její fanynky.

„Líbí se mi Lucky proměna v elegantní krásku, má šmrnc. Ten overal jí sekne, za mě lepší než trička XXL,“ napsala narovinu jistá Iva, která dvojnásobnou maminku svým komentářem jistě potěšila. Fanynka však poukázala i na něco jiného.

„Právě jsem se dočetla, že jste si k novému outfitu pořídila nového fešáka i tento týden… tak Vám tedy už poněkolikáté gratuluji… měníte koukám vkus, a to stále k lepšímu. Jen aby tu do konce roku nějaký krasavec zbyl i na další nezadané. Ten český rybní není bezedný, sólo baby Vás začnou brzy proklínat,“ vzkázala zpěvačce.

Vondráčková si všimla, že je opět spojována s dalším mužem, a tak zareagovala. „Ano ano, k novému outfitu už noviny přiřazují i náhodné spolucestující. V tramvaji budu mít vždy radši vagón sama pro sebe,“ odpověděla.

Témata: Lucie Vondráčková