Mluvčí Gotta o zázraku zrození: S Mistrem si ještě přiťukli!

Aneta Stolzová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. října 2019 14:20

Pro mluvčí zpěváka Karla Gotta (†80) musely být poslední týdny opravdu rozporuplné. Zatímco byla nablízku rodině, která přišla o milovaného člena, její vlastní se o jednoho rozrostla. Co k tomu teď s odstupem času řekla?

Mluvčí Aneta Stolzová se v posledních týdnech postarala o jedinou radostnou zprávu z okolí rodiny Gottových, která se vyrovnávala se ztrátou legendárního zpěváka Karla Gotta (†80). Pár dní po jeho smrti se jí totiž narodila dcera Amálie Karla. Blízká spolupracovnice Mistra teď prozradila, co tehdy cítila.

„Byl to takový smích skrz slzy,“ svěřila se na webu novinky.cz. „Amálka je náš dar z nebes a ještě pár dnů před odchodem pana Gotta jsme všichni seděli u nich doma v kuchyni a symbolicky jsme si přiťukli na nové životy. Bylo to neskutečně silné,“ popisuje mluvčí.

Zavzpomínala také na moment, kdy svému nadřízenému o těhotenství řekla. „S mým partnerem Alešem jsme jim o mém těhotenství řekli při večeři u nich doma a byli z naší zprávy moc šťastni. Nebyli jsme pouze spolupracovníci, během uplynulých let jsme se spřátelili a trávili společně mnoho chvil. Takže jsme vzájemně prožívali radosti i starosti,“ prozradila.

Pro rodinu Karla Gotta bude Stolzová pracovat dál. Moc se prý těší na krásné projekty jako vydání autobiografie zpěváka či uvedení dokumentárního filmu o jeho životě. „S Ivankou nás navíc i přes práci pojí velké přátelství, kterého si nesmírně cením,“ dodala.

Témata: Aneta Stolzová Karel Gott Ivana Gottová