Ivana Gottová KONEČNĚ prolomila: Kde bude POHŘBEN KAREL GOTT?

Karel Gott 12

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. října 2019 13:33 | Aktualizováno: 28. října 2019 19:41

Konec spekulací! Vdova Ivana Gottová dnes prozradila, kde bude pochován její manžel, legendární zpěvák Karel Gott. Nepřekvapí, že jde o místo, o kterém se v posledních dnech intenzivně spekulovalo.

Více než tři týdny po úmrtí Karla Gotta (†80) bylo na jeho oficiálních webových stránkách oznámeno místo jeho posledního odpočinku. Informaci oznámila vdova Ivana Gottová, která prohlášení započala poděkováním příznivcům.

„Drazí příznivci mého manžela, touto cestou vám všem ze srdce děkuji za veškerá vyjádření soustrasti, která jsme od vás v uplynulých týdnech v tak velkém počtu obdrželi a stále dostáváme. Vaše slova podpory jsou pro naši rodinu, v těchto nesmírně těžkých časech, velkým povzbuzením,“ uvedla.

„Také bych vám ráda oznámila, že na přání mého manžela bude místem jeho odpočinku hřbitov na pražských Malvazinkách. Přál si odpočívat tam, kde prožil velkou část svého života, kde to měl rád a kde se cítil doma. Věřím, že vy, kteří jste ho měli rádi, si cestu k němu vždy najdete. Až to bude aktuální, ráda vám sdělím konkrétní místo,“ dodala Gottová.

Dříve se spekulovalo o vyšehradském Slavíně či hřbitově v Újezdu u Svatého Kříže na Plzeňsku, kde jsou pohřbeni jeho rodiče. Podle některých svědectví si Gott přál spočinout právě tam. Nakonec se ale ukázalo, že jeho přání bylo jiné. 

Témata: Karel Gott Ivana Gottová