Dominika Gottová se znovu ozvala: Chci to vědět, Ivano!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. října 2019 12:47 | Aktualizováno: 25. října 2019 22:42

Nejistota kolem hrobu pro zpěváka Karla Gotta donutila k reakci i jeho nejstarší dceru Dominiku, která se po pohřbu opět odebrala do Finska. Ze severu ovšem poslala jasný vzkaz vdově Ivaně. Co by ráda věděla?

Místo posledního odpočinku Karla Gotta (†80) není známé ani tři měsíce po jeho smrti. Výběr se podle všeho zúžil na tři možnosti, přičemž poslední slovo bude mít vdova Ivana Gottová. Právě na ní se teď prostřednictvím médií obrací z Finska nejstarší dcera zpěváka Dominika Gottová. Ráda by se totiž dozvěděla, jak se věci mají.

„Stále se to neví? Já to taky nevím… S Ivanou nejsem od svého pobytu v Česku v žádném kontaktu a velmi mě to znepokojuje. Chci vědět, kde bude táta pochovaný,“ parafrázuje slovenský server pluska.sk její vyjádření pro Blesk.

Otázkou je, zdali se dá vůbec divit tomu, že dcera s vdovou nejsou v kontaktu. Finský manžel Dominiky Timo Tolkki totiž po skonu Mistra rozpoutal v médiích válku o dědictví, dokonce si nárokoval vilu na Bertramce. Vztahům mezi oběma ženami to v těchto psychicky náročných dnech rozhodně neprospělo.

Dominika by každopádně dle zmíněného webu uvítala, kdyby jel její otec pochován vedle rodičů v Újezdu u Svatého Kříže. Je to tam prý velmi krásné, což ví z častých návštěv u tátovy sestřenice Hanky a jejího muže. Sám Gott si navíc podle několika svědectví přál spočinout právě tady.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Karel Gott