Kadeřávková z Ulice už lituje? Zloba se přenesla na jejího partnera!

Anna Kadeřávková se pochlubila novým přítelem! 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. října 2019 11:59

Anna Kadeřávková z nekonečného seriálu Ulice má s problematikou sociálních sítí stále větší problémy. Zloba fanoušků se teď navíc přenesla i na jejího nového partnera, rappera Strapa. Ten se totiž rozhodl jí obhajovat.

Partner herečky Anny Kadeřávkové už možná lituje toho, že právě v těchto dnech vyšlo najevo, že tvoří pár. Rapper Strapo se totiž chtě nechtě musel zapojit do kauzy kolem jejího chování na sociálních sítích. Tentokrát nejde o lascivní a laciné fotografie, ale opět o problematiku špatně označené reklamy.

Kvůli ní se už představitelka Roziny z nekonečného seriálu Ulice dostala do křížku s jedním z fanoušků, kterého pak označila za „retarda“. Zastávat se jí teď začal i hudebník, který jindy slovům vládne. Tentokrát ale moc nepochodil.

„Ono je to vlastně strašně krásné, jak se všichni tváříte, že rozumíte označování reklam, ale vaše zkušenost s reklamou je nulová,“ začal si vyskakovat na sociální síti. „Vůbec netušíš, o čem mluvíš, prostě potřebuješ mluvit. Co to ku*va,“ vzkázal kritičce herečky. O chvíli později se ale ukázalo, že bosou nohou dráždil hada.

Žena, která se ozvala, se totiž touto problematikou zabývá na plný úvazek. „Díky, ale živím se marketingem více než 10 let a posledních 5 let je mou prací i influencer marketing. Takže si raději zjisti, s kým mluvíš. Na toto téma bylo již několik konferencí, workshopů, řeší to otevřeně i další influenceři. Takže o tématu spíš nevíš nic ty,“ odpověděla mu.

Témata: Anna Kadeřávková