Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy: Vyhazov z rádia kvůli zesměšnění posluchače!

Ruda z Ostravy

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. října 2019 10:45

Michal Kavalčík (44) se proslavil jako Ruda z Ostravy. Jako svérázný Ostravák měl hodně prořízlou pusu a s nikým a ničím si nebral servítky. Jenže to, co si bez problému mohl dovolit „Ruda“, se Michalovi při práci krutě vymstilo!

Ruda z Ostravy pravidelně vystupoval na Frekvenci 1. Pak ale přešel ke konkurenci – na rádio Kiss. A tam se přesvědčil o tom, že to, co by Rudovi prošlo jako vtípek, se Michalu Kavalčíkovi může pořádně vymstít!

V úterním vysílání Michal Kavalčík z legrace vyhlásil neexistující soutěž o lístky na dlouho očekávané fotbalové utkání mezi SK Slavia Praha a FC Barcelona. Zápas se hrál v pražském Edenu a dlouho byl beznadějně vyprodaný. Právě proto soutěž vyvolala mezi fotbalovými příznivci pořádný rozruch!

„Máme jako jediné rádio Česka dva VIP lupeny na dnešní zápas. Dva lupeny na tribunu. Kdo by je chtěl?“lákal posluchače Kavalčík. V tu chvíli ale ještě netušil, jak mu tato v přímém přenosu vyhlášená soutěž zkomplikuje život!

Šťastlivcem, který se dovolal do studia jako první, byl Honza z Hroznové Lhoty. Z údajné výhry lístků měl takovou radost, že vůbec nepostřehl, když se ho moderátor snažil zastavit a vysvětlit mu, že celá soutěž byla jen žert a že žádné lístky nedostane, protože je rádio prostě nemá.

Za tenhle přešlap to Kavalčík následně pořádně odskákal. „Přátelé, jak to napsat? Tak už se na Kissu asi neuslyšíme. Vždycky jsem se snažil aby rádio BAVILO a aby to pro Vás dopoledne byla SHOW a aby Vám to v práci prostě lépe utíkalo,“ napsal moderátor na svém facebooku.

Zdá se tedy, že v rádiu ho alespoň na nějakou dobu neuslyšíme! Sám si zřejmě uvědomuje, že zašel moc daleko a tak se fanoušků rozhodl zeptat, co si o tom všem myslí. „Jen bych od Vás potřeboval vědět jestli jsem to opravdu přepísk, jak mi teď v rádiu bylo řečeno a nebo to byl super PRANK a sranda ...? Díky za všechny názory a Honzovi z Hroznové Lhoty se dodatečně omlouvám. Snad se ještě uslyšíme,“ dodal Michal Kavalčík.

Názory posluchačů na „vtípek“ se liší, „Na vyhazov bych tohle rozhodně neviděla, já se pobavila ikdyz pro Honzu to bylo asi dost zklamání. Možná by to chtělo nějakou cenu útěchy. Hlavně že Honza to vzal v poho,“ myslí si Jájina. „I legrace má své hranice, tohle bylo moc,“ oponuje Jana. „Můj názor je, že to přes čáru bylo. Bylo by fajn kdyby jste se mu osobně omluvil , ale určitě bych vás nevyhazovala,“ zastala se Michala Petra.

Témata: Ruda z Ostravy rádio Vtipy