Ivana Gottová: PŘÍSNĚ TAJNÝ návrat vdovy na Bertramku!

Karel Gott s ženou Ivanou 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. října 2019 10:05 | Aktualizováno: 25. října 2019 22:42

Sousedé vyhlížejí už několik dní rodinu Gottových, teď se ovšem objevily překvapivé informace. Vdova Ivana Gottová už do vily na Bertramce zavítala. Potvrdila to mluvčí Aneta Stolzová.

Od smrti Karla Gotta (†80) byli ve vile na Bertramce spatřeni jen dva lidé – tajemný muž a neméně záhadná žena. Teď se ovšem objevila překvapivá, ale stoprocentně ověřená zpráva. V domě už byla i zdrcená vdova Ivana Gottová. Prozradila to mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

„Nikdo vůbec netuší, co Ivanka prožívala a co zakoušela v uplynulých dnech, když se musela ve tři ráno tajně vplížit do svého domu, aby při baterce zabalila sobě a dětem věci na pohřeb a do školy,“ cituje blesk.cz její slova z rozhovoru pro deník Právo.

Stolzová popsala strastiplnou cestu Gottové do nemovitosti. „Musela si proklestit cestičku mezi svíčkami a poté zase vrátit svíčky zpět, aby nenarušila pietní místo, které si před domem veřejnost vytvořila. Plně ho respektovala a mezitím se skrývala s dětmi po přátelích,“ líčila mluvčí.

Na závěr si vdovy v těchto těžkých chvílích zastala. „Pro obyčejného člověka opravdu těžko představitelné, co nyní musí Ivanka zvládat, a za to má můj velký obdiv. Lidé by si měli uvědomit, že Ivana je především žena a matka, která přišla o manžela a zaslouží si alespoň trochu klidu,“ vzkázala.

Témata: Ivana Gottová Aneta Stolzová Karel Gott