Eva Pilarová: Operace kvůli rakovině jen šest dní po pohřbu Gotta!

Eva Pilarová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. října 2019 8:20 | Aktualizováno: 25. října 2019 22:42

Zpěvačka Eva Pilarová to v poslední době nemá jednoduché! Kvůli špatnému zdraví musela opět na operaci – pouhých šest dní po pohřbu jejího kamaráda Karla Gotta!

Eva Pilarová (80) musela před pár dny podstoupit další chirurgický zákrok. Ve Fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze jí lékaři do ledviny voperovali stent. „Jsem na kapačkách,“ přiznala pro deník Aha!

Pod kudlu musela pouhých šest dní poté, co v katedrále sv. Víta v Praze promluvila nad rakví Karla Gotta (†80). Pilarová loni doma spadla a zlomila si stehenní kost a roztříštila rameno. Kvůli tomu se musela delší dobu dávat dohromady.

Její poslední operace ale nesouvisí s tímto nešťastným pádem, nýbrž s rakovinou, kterou prodělala na přelomu 80. a 90 let. „Měla jsem po ozařování nemocnou ledvinu. Lékaři ji zprůchodnili,“ popisuje Pilarová .

Zákrok jí opravdu pomohl! „Už mě nic nebolí,“ dodala spokojeně. Těší se, že ji už velmi brzy doktoři pustí do domácího ošetřování. „Zákrok byl plánovaný a naštěstí se mohl udělat bez celkové narkózy. Těch jsem měla za poslední rok dost,“ posteskla si zpěvačka.

Témata: Eva Pilarová Karel Gott