Agáta Prachařová vzkazuje: Tím to hasne, Jakube!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 19:10

Agáta Prachařová se bezpochyby cítí v právu, aby svému manželovi, který si našel novou známost, vzkázala prakticky cokoliv. Dvojnásobná maminka v nejnovějším vzkazu prozradila, že s Jakubem stále tak trochu počítá.

Agáta Prachařová se nestíhá otáčet, na starosti má děti Kryšpína a Miu, ale to není všechno. Poté, co vyšlo najevo, že její manžel Jakub Prachař randí s elitní topmodelkou Denisou Dvořákovou, si uvědomila, že nastal čas se vrátit do práce.

Dcera herečky Veroniky Žilkové už nějaký čas moderuje pořad na tuzemské hudební televizi, ráda by však dostala víc pracovních příležitostí, aby měla stoprocentní jistotu, že rodinu za všech okolností uživí.

S Prachařem ale nadále počítá v jedné roli, jinak už hodila flintu do žita. „Rodiči zůstaneme oba dva a tím to tak asi hasne,“ prozradila super.cz dvojnásobná maminka. Herec a moderátor je však pouze otcem dcery.

Zatímco její manžel má novou známost, Agáta, která byla mimo jiné přistižena s fešným izraelským surfařem, tvrdí, že si momentálně na nikoho jiného nepomýšlí. „Nového partnera si nehledám, ani nechci,“ řekla serveru.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař