Lucie Borhyová ODHALILA: TŘETÍ DÍTĚ a bydlení s milencem!

Borhyová, Lucie 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 15:38 | Aktualizováno: 24. října 2019 21:18

Lucie Borhyová má i po čtyřicítce velké rodinné plány do budoucna. Oblíbená moderátorka je dvojnásobnou maminkou, teď se rozhodla prozradit, zdali by svým dětem ještě ráda pořídila sourozence. Promluvila i o bydlení s nynějším partnerem.

Ještě asi před měsícem nebyla Lucie Borhyová ohledně vztahu s podnikatelem Michalem Smečkou nikterak sdílná a soukromí si pečlivě střežila. Tvář televizního zpravodajství tehdy tvrdila, že si tyhle věci vždy nechávala pro sebe. Najednou se ovšem něco změnilo, jelikož dala nevídaně otevřený rozhovor.

V interview kupříkladu přiznala, že se Smečkou nejenom randí, ale také bydlí. „Žijeme spolu v jedné domácnosti, ale už je to tak dlouho, že mi nepřišlo zajímavé o tom mluvit,“ řekla podle serveru sedmicka.cz Blesku. Ve společných plánech páru navíc figuruje mnohem víc.

„Rozhodně nemám strach opět otěhotnět a ani se tomu nebráním. Uvnitř se cítím strašně mladá a plná energie, věk neřeším, to je jen číslo. Kdyby bůh dal, určitě bych ještě jedno dítě chtěla. Nebo i dvě,“ překvapila populární moderátorka, která už má dvě děti s různými partnery.

S nimi naštěstí udržuje dobré vztahy, ačkoliv jim to společně nevyšlo. „Musím to zaklepat, ale opravdu mezi sebou nemáme problém a na všem se vždy domluvíme. Jak dostanu rozpis služeb na prosinec, budeme se domlouvat, u koho a kdy budou naše děti,“ vysvětlila.

Témata: Lucie Borhyová