Nestydatá Kadeřávková z Ulice vysvětlila laciné fotky: Budete koukat!

Anna Kadeřávková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 15:01 | Aktualizováno: 24. října 2019 17:05

Anně Kadeřávkové dělá v poslední době komunikace s fanoušky na sociálních sítích velké starosti. Naposledy musela oblíbená herečka z Ulice vysvětlovat laciné fotky, jejichž zveřejnění jí příznivci vyčítali.

Jak vás stars24.cz informoval, mladičká herečka Anna Kadeřávková v uplynulých dnech pobouřila fanoušky fotkou ve spodním prádle. S konstatováním, že se prý snímek dostal ke každému desátému člověku v ČR, se hvězda jednoho tuzemského nekonečného seriálu pustila do vysvětlování. Fotka podle ní splnila svůj účel.

Fotografie vznikla ve spolupráci s jedním mužským magazínem pro účely Movemberu. „…tedy měsíce mužské prevence. Když už jsem si musela tohle všechno vyslechnout a vyžrat jen kvůli jedný fotce, tak doufám, že všichni pánové, který ta fotka pobavila nebo jim zpříjemnila den, se aspoň zajdou zkontrolovat,“ vysvětlila Rozina z Ulice.

„A ještě něco. Ta fotka je sice sexy, drzá… ale hlavně moje. Rozhodně ne špatná, nebo zlá. Zlou a špatnou jste z ní udělali vy,“ pokračovala herečka, které pomalu začaly docházet nervy. „Všichni jste nám vecpali svůj názor, na kterej se nikdo neptal a asi ani nikdy ptát nebude,“ čílila se.

„Stačí přidat trochu vyzývavější fotku a začnou se ozývat tisíce z vás, napíše se 50 článků… A přitom vám všem pořád tak nějak vadí ten fakt, že mladá holka se zelenejma očima ovlivňuje takovou masu lidí a dostává věci zadarmo. Předčili jste všechny moje očekávání… Cítím se tak trochu jako Kazma,“ dodala Kadeřávková.

Témata: Anna Kadeřávková