Lucie Vondráčková štěstím bez sebe: Přání vyslyšeno!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 12:40

Lucie Vondráčková je v posledních dnech v jednom kole, přesto neztrácí dobrou náladu, ani když se řeší vztahy. Možná to bude i tím, že bylo vyslyšeno její přání týkající se nedávného křtu videoklipu.

Lucie Vondráčková v posledních dnech opět plní stránky médií, tento týden totiž křtila nový videoklip. Zaujala neúčast svalovce Marka Peksy, který si v klipu zahrál a byl s ní v minulosti spojován, ale i vyzývavý obleček, který si zpěvačka oblékla. Podle titulků v něm odhalila ňadra víc než modelka Andrea Verešová.

S výběrem správného oblečení na akci pomáhala návrhářka Dominika Sedláčková, která za outfitem stojí. Jde prý o overal z nové kolekce, která ještě nebyla představena veřejnosti. Šlo tedy o určitou předzvěst.

Módní expertka však musela vyslyšet jedno přání Vondráčkové. „Lucka je profesionálka, takže tam nebyl jediný problém. Vyzkoušely jsme víc modelů, Lucka měla představu něčeho sportovnějšího s kapsami, takže overal byla jasná volba,“ vysvětlila návrhářka serveru super.cz.

Jelikož si dokážou vyhovět, spolupráce mezi oběma ženami bude pokračovat. „Bude mít od nás oblečení na další videoklip a zkoušela i další kousky na jiné akce, takže něco domluveného máme,“ prozradila Sedláčková.

Témata: Lucie Vondráčková