Hana Krampolová: Panický strach z návratu do Bohnic!

Hana Krampolová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 12:01

Haně Krampolové lékaři pomalu umožňují návrat do každodenního života, už brzy by léčebnu v Bohnicích mohla opustit natrvalo. Její manžel Jiří Krampol věří, že všechno dobře dopadne, Hanka už si podle něj nebude chtít takovou zkušenost zopakovat.

Jak jsme vás informovali, Hana Krampolová, jejíž hospitalizace se pomalu chýlí ke konci, dostala od lékařů časově omezenou propustku z léčebny v Bohnicích. Všechno nasvědčuje tomu, že manželka známého baviče bude brzy moct ústav opustit natrvalo.

„On je na to zákon, že odvykačka trvá tři měsíce, musí se to dodržet,“ připomněl serveru expres.cz Jiří Krampol s tím, že jeho žena rozhodně není zavřená dobrovolně. „Když člověk bere dlouhodobě prášky, změní se mu psychika a ta se nezmění zpátky za čtrnáct dní. Pokud se to vůbec povede, musí se pozvolna,“ vysvětlil herec a moderátor.

Známý bavič si uvědomuje, co bude klíčem k úspěchu po propuštění Hanky domů. „Má nějaké plány. Rozhodně nebude doma. Bude ale v jejím vlastním zájmu, aby nezačala zase moc kouřit,“ řekl výše uvedenému webu.

Krampol věří, že k dalšímu kritickému zlomu už nedojde. „Ví, že kdyby ji napadlo, že bude kouřit, v ten moment by měla smůlu. Myslím si ale, že se to nestane, protože bude mít panickou hrůzu z toho, že by šla zase do nemocnice,“ dodal.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol