Šafářová a Plekanec: Takhle vypadá rodinná idyla?!

Lucie Šafářová, Tomáš Plekanec a jejich maminky 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 9:23 | Aktualizováno: 24. října 2019 21:16

Posledních pár týdnů ve dvou mají před sebou Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec, tenistka má totiž v prosinci přivést na svět jejich prvního společného potomka. Někdy to u nich ale na rodinnou idylu moc nevypadá.

Už za necelé dva měsíce se stanou Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec rodiči prvního společného potomka, podle všech prozatímních indicií půjde o dceru. Bývalá tenistka a stále aktivní hokejista tak mají ještě několik posledních týdnů čas jen sami na sebe. Jenže kdo by čekal nějakou romantiku, ten by se nemohl více mýlit.

Čas ve společné domácnosti totiž pár tráví podle všeho sledováním televize. Oba sportovci navíc mají problém se shodnout na tom, co na obrazovce poběží. „Když zprávy jsou jediným společným TV programem,“ posteskla si nastávající maminka na sociální síti.

Plekanec a Šafářová netráví moc času společně z prostého důvodu, hokejistovi brněnské Komety už začala extraligová sezóna. V tomto týdnu si střihl vzájemný zápas s kamarádem Jaromírem Jágrem z Kladna, před nímž si někdejší reprezentanti nic nedarovali.

Tenistka má naštěstí dost kamarádek, se kterými může trávit čas, některé z nich jsou dokonce taky těhotné. Mohla tak před nedávnem se stolní tenistkou Ivetou Vacenovskou absolvovat těhotenský kurz. Své první dítě má na přivést na svět v polovině prosince.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec