Peksa upřímně o svém soukromí: Já a Vondráčková?

Marek Peksa 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 21:56

Spoustu lidí zaskočilo, že Marek Peksa chyběl na křtu videoklipu, v němž si sám zahrál. Objevily se spekulace, že je za tím sama zpěvačka Lucie Vondráčková. Hokejista se proto o jejich vztahu rozhodl promluvit.

Po návratu do Česka byla Lucie Vondráčková spatřena s několika muži, jedním z nich byl hokejový brankář Marek Peksa. Do její přízně se dostal jako účastník natáčení videoklipu k písni Stanice svět, poté spolu kontakt ještě nějaký čas udržovali. Náhle je ovšem všechno jinak.

Jak jsme vás informovali, Peksa se tento týden na křtu videoklipu neobjevil. Proslýchalo se, že to zařídila sama oblíbená zpěvačka, která si nepřála, aby se v médiích objevily jejich další společné fotografie.

Fešný svalovec se proto rozhodl promluvit o tom, jak to spolu s Vondráčkovou právě mají. „To je soukromá věc, ale dlouho jsme se neviděli,“ přiznal serveru super.cz brankář, který našel své místo v týmu Šumperku.

Není divu, že si tam z něj kvůli statutu celebrity utahovali. „Nikdo si z toho nesedl na zadek. Kluci v kabině se mi smáli, ale to je normální a nic jsem si z toho nedělal. A co myslí moje bývalá, je mi jedno,“ prozradil Peksa.

Témata: Marek Peksa Lucie Vondráčková