Tomáš Řepka brzy na svobodě? NOVÉ INFORMACE!

Tomáš Řepka 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 14:50 | Aktualizováno: 23. října 2019 21:22

Do vězení nastoupil Tomáš Řepka teprve letos, odsedět si měl za mřížemi dva a půl roku. Přesto je možné, že bude již brzy propuštěn na svobodu, kde na něj čeká partnerka Kateřina Kristelová. Kdy bude jasno?

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka se může už za několik dní ocitnout na svobodě. Podle informací uvedených serverem denik.cz by mohl být propuštěn v pondělí 11. listopadu, kdy bude za zdmi borské věznice probíhat hned několik řízení o podmínečném propuštění vězňů. Webu to potvrdili zástupci Okresního soudu Plzeň-město.

Jedním z vězňů má být právě Řepka, který mohl o propuštění na podmínku zažádat v říjnu. Pokud by soudce svým verdiktem posvětil propuštění, kontroverzní fotbalista by ještě téhož dne mohl věznici opustit.

Už koncem srpna tvrdil bývalý bulvární novinář Pavel Novotný, že Řepka opustí věznici s předstihem. Na sociální síti ovšem uváděl datum 5. prosince. Teď to vypadá, že partner Kateřiny Kristelové opustí věznici na Borech ještě o necelý měsíc dříve.

Řepka byl odsouzen k dvouapůlletému trestu odnětí svobody za zpronevěru a poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové. Možnost zažádat o propuštění ještě letos mu umožnil fakt, že mu byl později trest zkrácen díky odpracovaným hodinám veřejně prospěšných prací.

Témata: Tomáš Řepka