Kde spočine Karel Gott (†80)? Tohle by Ivana Gottová měla vědět!

Karel Gott s ženou Ivanou 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 11:22 | Aktualizováno: 23. října 2019 22:20

Národ se stále nedozvěděl, kde bude pochován zpěvák Karel Gott, který zemřel 1. října ve věku 80 let. Jedna z jeho příbuzných nyní promluvila o tom, co si sám Mistr v tomto ohledu přál. Tohle by vdova Ivana Gottová měla vědět!

Dnes jsou to tři týdny, co se národ dozvěděl o úmrtí velikána Karla Gotta (†80), přesto není dosud jasné, kde bude místo jeho posledního odpočinku. Logicky se nabízel vyšehradský Slavín, kde je pohřbena řada známých osobností. Ve hře jsou ovšem i jiné varianty.

Jednu z nich teď nastínila zpěvákova sestřenice Hana Zímová. „Když jsme se viděli v létě naposledy, tak mluvil o tom, že by chtěl být tady, u rodičů,“ cituje super.cz její slova pro Blesk. Řeč je v tomto případě o hrobě v Újezdu u Svatého Kříže na Plzeňsku.

Tato informace se ostatně už v éteru jednou objevila. Mistr měl údajně před lety v soukromé debatě se svými spolupracovníky prohlásit, že by jednou chtěl být pochovaný právě u rodičů. Zímová však přiznala, že s vdovou Ivanou Gottovou nebyla od pohřbu v kontaktu, a tak žádné konkrétní zprávy nemá. Neví tedy, zdali se Slavíkovo přání nakonec nezměnilo.

„Nabízí se to, že by byl u rodiny, ale je otázkou, co chtěl, než odešel. Neumím říci. Fanoušci by to měli daleko. Uvidíme,“ dodala zpěvákova sestřenice.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová